Starity

Chace Crawford és Pierce Brosnan egy filmben

2011. augusztus 31. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chace Crawford, a Gossip Girl sztárja Pierce Brosnan oldalán fog tündökölni 2012-ben, a The House Gun című filmben.

hirdetés
Chace Crawford és Pierce Brosnan egy filmben

A 2012-es év sem telhet el Chace Crawford nélkül, a színésznek ugyanis három filmje is megjelenik a jövő évben. Az első, melyben szerepet kapott, a What to Expect When You're Expecting, ahol Cameron Diaz, Anna Kendrick és Jennifer Lopez oldalán láthatjuk. Az ezt követő alkotásban Katie Holmes lesz a partnere, majd a filmvilág egyik legismertebb színészével, Pierce Brosnannel fog közösen dolgozni.

Chace jelenleg közös filmjét forgatja Cameron Diazzal és Jennifer Lopezzel, közben pedig készül a Gossip Girl ötödik évadja is, amiben Elizabeth Hurley is helyet kapott. Chace és Pierce filmje a 2012-es év végén jelenik meg.

A műben Chace fogja alakítani Brosnan fiát, ám eddig csak két szereplőt válogattak be. Mindemellett folynak már a meghallgatások a többi szerepre is. Chace Duncan Lingard szerepét kapta, Pierce pedig Harald Lingard szerepére szerződött le.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek