Starity

Matt Tuck a B.C. Rich gitárjait promótálja

2011. szeptember 02. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bullet for my Valentine énekesét választották a B.C. Rich-gitárok új arcává.

hirdetés
Matt Tuck a B.C. Rich gitárjait promótálja

A Bullet for my Valentine berobbanásakor Matthew Tuck már aláírt egy szerződést a Jackson gitárgyártó céggel, ezennel azonban a B.C. Rich népszerűsítő arcává vált.

Az énekes (s egyben ritmusgitáros) így nagyon hasznosan jön ki a dologból, hiszen egyrészt ingyen kaphat gitárokat a cégtől, másrészt pedig saját gitárkollekció van készülőben.

Matt a zenekar hivatalos Twitter-oldalán jelentette be a nagy hírt: „A kíváncsi embereknek elárulom, hogy tényleg leszerződtem a B.C. Rich- gitárokhoz. Jelenleg várok, amíg elkészítik a saját, nevemmel fémjelzett darabokat. Addig is a cég további gitárjait használom, míg az enyéim elkészülnek. Teljesen új alakot kapnak, és meglehetősen őrült stílusúak lesznek. Alig várom, hogy lássátok őket!”

A banda jelenleg az USA-ban turnézik, hiszen végre világ körüli koncertsorozatot is szerveztek. Legutóbbi albumuk, a Fever akkora sikereket ért el a tengerentúlon, hogy a srácok már New Jersey-t és New Yorkot is meghódították.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek