Starity

Michael testvére felkészült a menekítésre

2011. szeptember 14. 17:05   |   Szerző: SoLettisha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jermaine Jackson felkészült a harcra, ha esetleg Michaelt mégis ártatlanul ítélte volna el a bíróság. Most Jacko ügyvédje mesél a dolog részleteiről.

hirdetés
Michael testvére felkészült a menekítésre

Az ügyvéd, Tom Mesereau, aki bebizonyította Jackson ártatlanságát, ezzel megmentve a börtöntől, elmesélte a TMZ-nek, mik voltak Jermaine tervei, hogy megkönnyítse testvére helyzetét, ha ártatlanul bebörtönöznék.

Szerette volna teljesen elzárni őt a külvilág támadásai elől; elkerülni az inzultációkat, a rosszakarókat, a bosszúra éheseket. Mindezt azért, mert Michaelnek erre nem lett volna egyedül lehetősége.

Mesereau elmondta, hogy a Santa Barbara-i rendőrség több évvel a per után kifejezte aggályait, miszerint rendkívül aggódtak, hogy mennyi erőszaknak lesz kitéve Jacko, ha mégis bűnösnek találják. Különösen aggódtak az iszlám közösség miatt.

E félelmek eredményeképpen Mesereau szerint azt mondták, ha Michaelt elítélik, azonnal helikopterre szállnak vele, és egy különlegesen őrzött börtönlétesítménybe szállítják Lompocba. Ezzel kerülték volna el a nyilvános meghurcoltatást és a börtönön belüli erőszakot.

Mindazonáltal Tom elmondta, hogy magának Michael Jacksonnak sosem fordult meg a fejében, hogy elmeneküljön. Teljesen felkészült, hogy kiállja a törvény és a pereskedések megpróbáltatásait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek