Starity

Pénteken érkezik az új Rihanna-dal?

2011. szeptember 19. 17:05   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lehetséges, hogy a barbadosi énekesnő legújabb kislemezdalát még a héten hallhatjuk. A hírek szerint a szám pénteken érkezik.

hirdetés
Pénteken érkezik az új Rihanna-dal?

Rihanna nemrég bejelentette, hogy hatodik lemeze hamarosan megjelenik. A korong még az ősszel, vagy december elején kerül a boltokba. A barbadosi szépség hatodik albumának első kislemezére már tényleg nem kell sokat várni, hiszen a hírek szerint 2011. szeptember 23-án, pénteken kerül a nagyközönség elé. A szám producere Calvin Harris, és a dal egy Only Girl- vagy S&M-szerű pörgős klubsláger lesz.

Az információt, miszerint az új Rihanna-dal pénteken érkezik, a híres zenei producer, Dillan Zasin Gandhi megerősítette a Twitteren: Rihanna új kislemeze valószínűleg pénteken érkezik, a producere Calvin Harris!”

Az énekesnő rajongói természetesen azonnal elkezdtek kérdezősködni, magától Riritől is a Twitteren, hogy igazak-e a hírek. A lány válasza rövid volt és tömör: „Igeeen? Yaaay!”

A tweet nem hangzik biztatóan, de ha nem is pénteken jön az új sláger, akkor sem kell már sokat várnunk rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek