Starity

Hétfőtől boltokban a GG-inspirálta kollekció

2011. szeptember 20. 15:03   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövő héten piacra dobják a sikersorozatban viselt ruhák olcsóbb változatait.

hirdetés
Hétfőtől boltokban a GG-inspirálta kollekció

A CW csatorna hétfőn kezdi el vetíteni a Gossip Girl ötödik évadját, amely a pletykák szerint akár a befejezés is lehet. (A korábbi két évaddal ellentétben viszont két-három résszel biztosan többet gyártanak majd belőle, így a második évadhoz hasonlóan huszonöt részre számíthatunk.)

A sorozat készítői pár nappal ezelőtt bejelentették, hogy a Romeo & Juliet Couture hónap végén, az új évad debütálásának napján dobja piacra őszi kollekcióját, ami a Gossip Girl by Romeo & Juliet Couture nevet kapta, s a sorozatban viselt ruhákhoz hasonló darabokat fog tartalmazni.

A ruhákat – melyek között mintás felsők, farmerek és pulóverek is egyaránt megtalálhatóak – az európai rajongók nagy bánatára valószínűleg csak a tengerentúlon lehet majd megvásárolni (Kitson, Neiman Marcus, Saks Fifth Avenue), 80 és 200 dollár között.

„Az egész kollekciót azok a modern és kifinomult fiatal hölgyek inspirálták, akik a Gossip Girlben is láthatóak” – nyilatkozta David Shamouelian, a márka vezérigazgatója.

„Izgatottan várjuk partnereink kollekcióját, mely a sorozat életérzésének lényegét ragadja meg. A Romeo & Juliet Couture létrehozott egy gyűjteményt, mely tökéletes a show rajongóinak” – mondta Maryellen Zarakas, a WBTVG (Warner Bros. Consumer Products és a Warner Bros. Television Group) egyik alkalmazottja.

„A Gossip Girl nagy vihart kavart a divatvilágban is négy évvel ezelőtt, amikor debütált a CW képérnyőjén. Hamarosan elkezdődik az ötödik évad, a sorozat pedig a száz epizódos mérföldkőhöz ér, viszont úgy néz ki, fontosabb és ikonikusabb, mint valaha – meséli Sonia Borris. – Ha rajongója vagy a sorozatnak, vagy késztetést érzel, hogy megmutasd igazi éned, a kollekció kielégíti majd minden igényed, nem számít, hogy melyik karakter a kedvenced.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek