Starity

A bosszúállók az egyensúly megteremtői

2011. szeptember 21. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chris Evan erősen hisz A bosszúállók című film rendezőjében, Joss Whedonban, és reméli, hogy olyan film kerül ki a férfi kezei közül, mely egyensúlyt teremt a filmiparban.

hirdetés
A bosszúállók az egyensúly megteremtői

Chris Evans, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Jeremy Renner és Mark Ruffalo azon színészek közé tartoznak, akik szerepet kaptak a 2012-ben megjelenő A bosszúállók című filmben, ami Evans szerint az egyensúly megteremtője lesz a filmek világában.

Amíg a rajongók izgalommal várják Evans új filmjét, addig a producerek mindent megtesznek, hogy az alkotás ne késsen a premierrel.

„Természetesen ez akciófilmnek ígérkezik, és kellenek bele a szuperhősök, hogy a harcnak lényege is legyen. Azt hiszem, a forgatókönyvben minden tizedik oldalon harc van megírva” – mondta a színész a The Huffington Postnak.

Evans ezúttal másodjára ölti magára Amerika kapitányának jelmezét, hiszen 2011 nyarán jelent meg az Amerikai kapitány: Az első bosszúálló, aminek nagy sikere volt világszerte. A 2011-es év elején egy kicsit hanyagolta az akciójelenteket, és inkább meztelenül mászkált új filmje kedvéért, a Számos pasas miatt, aminek premierje az elmúlt napokban volt.

A bosszúállók című film bemutatója 2012. május 4-ére van kitűzve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek