Starity

Ginelle Saldaña: „Sosem szabad feladni”

2011. október 01. 13:01   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A panamai modell elmesélte, hogy bármit el lehet érni, ha kitartunk a célunk mellett.

hirdetés
Ginelle Saldaña: „Sosem szabad feladni”

Ginelle Saldaña 2001-ben kezdte modellkarrierjét, majd több szépségversenyen is rész vett már, és szép helyezéseket ért el. 2007-ben ő képviselte országát a Miss International versenyen. A 2008-ban megrendezett Señorita Panamá Realmente Bella versenyen bekerült a legszebb öt lány közé, majd a negyedik helyen végzett. Mostanra saját műsort vezet, és saját modell ügynöksége is van.

Ginelle elmesélte, hogy valóra váltak az álmai, és ez nem sikerülhetett volna, ha nem tart ki a céljai mellett, s családja és barátai nem támogatják őt.

„Nagyon sokat köszönhetek a családomnak, és a barátaimnak, akik mindig, mindenben mellettem álltak. Az évek során megtanultam, hogy sosem szabad feladni, és mindig ki kell tartanunk az álmaink mellett. Küzdenünk kell, még ha nehéz is, mert később azon bánkódnánk, hogy elszalasztottuk a lehetőséget. Ha nem sikerül elsőre, majd sikerül másodszorra vagy harmadszorra, az a lényeg, hogy legyünk mindig bátrak!” – mesélte a panamai modell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek