Starity

Belinda új napja — érkezik az új nagylemez

2011. október 04. 12:12   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyol származású énekes-színésznő 2012-ben jelenteti meg a következő lemezét, mely várhatóan angol nyelvű lesz.

hirdetés
Belinda új napja — érkezik az új nagylemez

Belinda Peregrin nemcsak kiváló énekesnő, de színésznőként is megállja a helyét a nagyok között. Számos telenovellában és néhány amerikai filmben is megcsillogtatta már a tehetségét.

Nem elég, hogy énekel, táncol, színészkedik, de még maga írja a dalszövegeit is. Igazán sokoldalú tehetség. Egy időben még a Latin Grammy-díjra is jelölték. A legismertebb szerepe a Disney-produkcióban, a Párduclányok második részében volt, ahol egy énekesnőt alakított. Ő adja elő a film betétdalát is Drew Seeley-vel, melyhez videoklip is készült.

Második albuma a Carpe diem volt, melyről kislemezként megjelent a Pitbullal készült közös száma, majd a Dopamina című dal is. Belinda nem aprózza el, ha az albumairól van szó. Új lemezével kapcsolatban is biztosak lehetünk, hogy ütni fog. Néhány hónappal ezelőtt kiderült, hogy a New Day című lemezen John Feldman dolgozik majd, illetve maga az énekesnő és Don Nacho is közreműködik rajta. Valószínűleg az új korong spanyolul is meg fog jelenni.

„Boldogan készülök az új albumra. Miamiban már élesben próbálunk. Nincs időm semmire, csak az jár a fejemben, hogy milyen dalok kapnak majd helyet rajta. Még nyaralni sem mentem. Megyek, hogy végre elkészüljünk” – írta Belinda a Twitter-oldalára.

Az album megjelenése 2012 első hónapjaiban várható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek