Starity

VV5: Leonidasz szerint Bandi és Dya távozik

2011. október 05. 10:10   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tabu Tv riportere a Creolban járt, ahol az egykori villalakót, Leonidaszt kérdezte a VV4 óta eltelt időről illetve az új játékosokról.

hirdetés
VV5: Leonidasz szerint Bandi és Dya távozik

„Pontosan nyilván nem tudom megmondani, hogy kik lesznek a kiesők, de találgatni lehet. Szerintem a Bandi teljesítménye egy kicsit gyenge, meg hát szerintem nem is abba a közegbe való. Hogy ha pedig egy nőt kell mondanom, akkor talán Dya. Szerintem az nem lenne igazságos, ha két férfi vagy két nő esne ki.”

Leonidasz szerint nem kell közszereplőnek lenni ahhoz, hogy atrocitás érjen, elég csak például rosszkor lenni rossz helyen, de őt alapvetően elkerüli a baj: „Az az igazság, hogy nem nagyon tapasztalok kellemetlenségeket. Ennek ellenére voltak már kisebb összeröffenéseim bizonyos rajongókkal vagy ellenrajongókkal, inkább úgy mondom, de hát ez mindenkinek volt. Sajnos nem vagyok annyira megosztó személyiség, mint egy Éva vagy mondjuk egy Alekosz, úgyhogy nekem jóval kisebb az esélye, hogy bárkivel konfrontálódom” – fejtette ki a Való Világ 4 játékosa, aki szívesen beszélget naphosszat gyerekekkel és anyukákkal.

„Igazából azt mondom, hogy jól érzem magam a bőrömben és minden emberrel nagyon szívesen beszélgetek. Bárki leszólít az utcán, egy 15 éves gyerek, odamegyek és beszélek vele. Ha egy 40 éves hölgy, akkor egy 40 éves hölggyel el tudok beszélgetni órák hosszat bármiről” – árulta el a Tabu Tv nézőinek Leonidasz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek