Starity

Hamarosan megjelenik a Hurts deluxe-albuma

2011. október 06. 14:02   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyre népszerűbb brit együttes bemutatkozó albumának, a Happinessnek a deluxe változata október utolsó napján fog megjelenni.

hirdetés
Hamarosan megjelenik a Hurts deluxe-albuma

A brit popduó, a Hurts Happiness című bemutatkozó albuma 2010 szeptemberében került a boltok polcaira, azonban október 31-én megjelenik a Happiness deluxe változata, amely egy CD-t és egy DVD-t fog tartalmazni. A kiadványt nemcsak CD/DVD verzióban lehet majd megvásárolni, hanem digitálisan is.

A lemezen a tavaly megjelent tizenkét szám mellett több bónusz dal – köztük a karácsonyra íródott All I Want for Christmas is New Year’s Day –, demo-felvételek, valamint Kylie Minogue 1994-es Confidde In Me című slágerének feldolgozott változata is helyet kap. A DVD pedig a duó eddig megjelent videoklipjeit, illetve a berlini Zitadelle Spandauban adott koncertjének felvételét tartalmazza majd, amelyet tizenhat kamerával rögzítettek nyolcezer rajongó jelenlétében. Ezt a fellépést egyébként az interneten, élő közvetítéssel is lehetett nézni, így körülbelül további százezer érdeklődő követte figyelemmel az eseményt.

A Happinessből egy év alatt 800 ezer példány talált gazdára, emellett Németországban, Lengyelországban, Finnországban, Svájcban és Oroszországban platinalemez, míg az Egyesült Királyságban és Ausztriában aranylemez lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek