Starity

A Grace klinika sztárja gyermeket szeretne

2011. október 07. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sara Ramírez augusztusban töltötte be 36. életévét. A tehetséges színésznő elárulta, hogy tisztában van korával, de nem bánja, hogy eddig várt a gyermekvállalással.

hirdetés
A Grace klinika sztárja gyermeket szeretne

„Határozottan gondolok a gyermekvállalásra. Mondom, gondolkozom rajta, valamint nagyon komolyan veszem, mert érzem, hogy egy gyerek nagyon-nagyon nagy felelősség” – jelentette ki Sara.

Ramírez, aki augusztusban töltötte be 36. életévét, úgy gondolja, hogy még van lehetősége édesanyának lennie: „Nagyon körültekintő vagyok a koromat illetően, és azzal is, amit ez a statisztika tekintetében jelent. Igen, teljesen tekintettel vagyok erre. Az biológiai óra ketyeg, és ezt totálisan hallom is!”

A gyönyörű színész-énekesnő – bevallása szerint – 36 évesen már jobban tudja, ki ő valójában és mit akar az élettől, és szívből örül annak, hogy nem lett gyermeke fiatalabb korában: „Amiért nagyon hálás vagyok, hogy ilyen hosszú időt vártam. Tegyük fel, hogy huszonéves vagyok, és a szüleim szerint már életet kellene adnom egy csöppségnek, illetve mindenki nyomást gyakorol rám ezen a téren – hát igen, itt van több tonna ok, amiért az embereknek vannak gyermekei. Egyetértenek ezzel vagy sem, úgy gondolom, a harmincas éveimben többet tudok nyújtani, mint amennyit valaha is tudtam volna huszonévesen. Sokkal inkább tisztában vagyok azzal, hogy ki vagyok és mit akarok. Fontos, hogy tudjuk, hogyan adjunk feltétlen szeretetet és figyelmet egy gyereknek.”

A Grace klinika sztárja szerint a karrierjére nézve is jó, hogy most jöhet el az idő.

„Az álmaim valóra váltak, elég szerencsés vagyok, hogy sok lehetőségem volt a karrieremben” – zárta a gyermekvállalásról szóló gondolatait.

Egyes hírek szerint a mexikói sztár már áldott állapotban van, de mindenesetre abban az egyben biztosak lehetünk, hogy a gyermek neve nem Sara lesz. „Nem hiszem, hogy Sarának nevezném el” – tette hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek