Starity

Eminem albuma átlépte az álomhatárt

2011. október 08. 18:06   |   Szerző: badperfect

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eminem akár a Backstreet Boys rekordjait is megdöntheti hamarosan, hiszen a híres The Eminem Show a hetekben elérte a több mint 10 milliós eladást az Amerikai Egyesült Államokban.

hirdetés
Eminem albuma átlépte az álomhatárt

Az eddigi legtöbb eladott lemez listáját a híres fiúbanda, a Backstreet Boys vezeti, ugyanis egyik legsikeresebb korongjuk gyémántlemez lett, és több mint 10 millió példányban kelt el az Egyesült Államokban. Napjaink leghíresebb fehérbőrű rappere, Marshall Mathers – ismertebb nevén Eminem – akár meg is döntheti ezt a rekordot, ugyanis a 2002-ben kiadott The Eminem Show lemeze a héten átlépte a 10 milliós álomhatárt.

Eminem az egyetlen előadó, akinek két lemezét is több mint 10 millióan vették meg, mert a 2002-ben kiadott Marshall Mathers LP is szépen halad felfelé a ranglistán.

A rapper 2010-ben kiadott Recovery albuma még nem tudta überelni ezeket a csúcsokat, de talán a legújabb korongnak, mely 2012 januárjában már a boltokban is lesz, talán ennél is nagyobb sikere lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek