Starity

Lucía Pérez Hollandiában lépett fel

2011. október 09. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyol énekesnő egy rotterdami klubban adott minikoncertet az Eurovízió-rajongóknak, akik elmondása szerint rekedtre énekelték vele magukat.

hirdetés
Lucía Pérez Hollandiában lépett fel

A galiciai énekesnő október 8-án, szombaton minikoncertet tartott az Eurovízió-rajongóknak a rotterdami Club Engelsben, ahol a házigazda Hollandia, valamint Szlovénia eurovíziós képviselőjével osztozott a színpadon. Elmondása szerint az összegyűlt „eurofanok” nagyon élvezték a fellépést, és rekedtre énekelték magukat vele.

„Milyen jól szórakoztak a holland eurofanok (volt ott spanyol is) a minikoncerten, melyet adtam, két másik eurovíziós képviselő (Hollandiáé és Szlovéniáé) mellett a rotterdami Engels Klubban! Addig énekeltek és táncoltak, amíg berekedtek... s mi ennek természetesen nagyon örültünk!” – lelkendezett Lucía a hivatalos Facebook-oldalán.

Az énekesnő hosszabbított nyári turnéja hamarosan véget ér; a következő napokban a galiciai Lugóban, illetve az andalúziai Torremolinosban fog fellépni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek