Starity

Készen állnak az X-Faktor versenyzői

2011. október 12. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét a Corvin sétány ad otthont az X-Faktor versenyzőinek, akik már be is költöztek, és a napokban az utolsó simításokat is elvégzik rajtuk.

hirdetés
Készen állnak az X-Faktor versenyzői

Múlt vasárnap tudhatták meg a nézők, hogy a mentorok kikkel menetelnek tovább az élő show-kba. Az X-Faktor tehetséges fiatal énekesei, Baricz Gergő, Demes Tamás, Lil C, az Apollo23, az Ikrek, a Rocktenors, Gyurcsík Tibi, Tarány Tamás, Kocsis Tibor, Muri Enikő, Kováts Vera, illetve Bagosi Alexandra pedig ma már a Corvin sétányon készülnek a szombati műsorokra.

A versenyzők négy lakásban foglalták el a helyüket, amelyek összes alapterülete több mint 500 négyzetméter. Az épületben található fitneszterem, ahol személyi edzők segítik a versenyzőket, hogy formában maradjanak.

A 12 produkció szombat este áll először színpadra, de már szinte rá sem lehet ismerni a versenyzőkre. A fiatalokat stylistok vették kezelésbe, és míg Kováts Veronikából igazi vadóc nőt faragtak, addig Tarány Tamás 15 kiló súlyfeleslegtől megszabadulva, egy jó kiállású férfivé vált a show kezdetére. A legszembetűnőbb változáson talán Bagosi Alexandra esett át, akit megszabadítottak rövidke barna hajától, és helyette kapott egy csodálatos szőkés hajkoronát, és most már sugárzik belőle az a szexis vadmacska, akit a mentorok hiányoltak.

Az X-Faktor első élő adása szombaton 19.30-kor kezdődik az RTL Klubon, és vasárnap a Corvin Bevásárlóközpontban egy nagyszabású koncert keretében találkozhatnak a rajongók az idei legjobb 12 produkcióval.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek