Starity

David és Victoria Párizsba költöznének

2011. október 16. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben David Beckham és felesége, Victoria felbéreltek egy ingatlanügynököt, akit megkértek, hogy segítsen nekik lakást találni Párizsban.

hirdetés
David és Victoria Párizsba költöznének

Az amerikai labdarúgó, aki körül olyan hírek járnak, hogy ott szeretné hagyni csapatát, hogy a Paris St. Germaint erősítse, házat keres Franciaország fővárosában – lehetőleg három emelettel –, hogy odaköltözhessen feleségével és négy gyermekével.

Néhány francia hírlap forrásai szerint Victoria egy történelmi otthont szeretne, közel a Sorbonne egyetemhez. A helyszín, amelyet Victoria kinézett, olyan irodalmi környék, ahol szerte könyvtárak és könyves üzletek találhatók, egy olyan hely, ahol olyan írók élték le életüket, mint Oscar Wilde, Samuel Beckett vagy James Joyce.

„Victoria rengetegszer jár Párizsban a divatbemutatók miatt, és azt szeretné, ha itt élhetne” – mondta Josephine Lecler, aki egy üzlet tulajdonosa a híres negyedben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek