Starity

VV5: Csabát csúnyán megbünteti az RTL Klub

2011. október 25. 15:03   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Furcsa véget ért a Való Világ 5 első párbaja. A csatorna szabálytalankodásáért bünteti a nyertes Csabát, a facebookozók pedig Cristofel visszaköltözéséért fogtak össze.

hirdetés
VV5: Csabát csúnyán megbünteti az RTL Klub

A skalpvadász Cristofelt vasárnap legyőző csendes Csaba csúnya büntetést kapott a szabályok felrúgásáért a Való Világ 5 produkciójának vezetőitől. Az eredményhirdetés után ugyanis szabálytalanságot követett el, amikor odarohant rajongóihoz.

A csatorna egy ideje nagyon komolyan veszi a szabályok betartását, ezért úgy döntöttek, többet egyáltalán nem kommunikálhat szeretteivel a játék folyamán. „Nem kaphat leveleket, és nem fogadhat vendéget semmilyen esetben sem” – tudta meg az Új Ász az RTL illetékesétől.

Ennek a párbajnak még további visszhangjára is lehet számítani, hiszen az elvetemült Cristofel-rajongók, egy külön Facebook-oldalt indítottak, hogy ezzel követeljék ki farokpörgető Cristofel visszaküldését a luxusbörtönbe. A kampány olyannyira sikeres, hogy már több mint 50 ezren állnak mellette. Nem gondoljuk, hogy lenne értelme visszamenni neki, hiszen már Veronika is kirakta a szűrét, de a temperamentumos srác bizonyára nem venné zokon, ha valahogy ismét bekerülhetne, hiszen végre megcsinálhatná a villa jogászát, Esztert.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek