Starity

X-Faktor: a döntősök kezében a 12 millió

2011. október 26. 18:06   |   Szerző: mosaictv

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A játékban maradt 10 döntős a hét elején megleshette a 12 milliót, melyet csak egyikük nyerhet meg. Azt, hogy melyikük még ugyan senki sem tudja, de képletesen mind egy picit a magáénak érezhette pár perc erejéig.

hirdetés
X-Faktor: a döntősök kezében a 12 millió

A Takarékpont egyik budapesti fiókjában annak ügyvezetőjének segítségével a döntősök felvehették a kasszából a 12 milliót. Mind elmesélték, hogy ennyi pénzt még soha életükben nem láttak egyben.

Ördög Nóri a műsor háziasszonya volt a sajtóesemény levezénylője is, aki elmondta, hogy a játékosoknak lélektanilag fontos lehet ez a nap: „Eléggé szoros az X-Faktor versenyzőinek időbeosztása, de úgy éreztük, hogy ez a mai nap lélektanilag is fontos lehet, hogy még inkább átérezzék a verseny súlyát.”

A videóban megszólal többek közt Tarány Tamás, Kováts Vera, Kocsis Tibor az Ikrek és Lil C. is, aki szóhoz sem jutott: „12 milliót így látni... jó érzés wáó!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek