Starity

Charlie Sheent az FX csatorna karolja fel

2011. október 28. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A komikus máris új cimborákat szerzett magának Chuck Lorre és társai helyett, sorozata ugyanis az FX csatornán fog futni.

hirdetés
Charlie Sheent az FX csatorna karolja fel

A történet, hogy Charlie Sheent kidobták a CBS-től, már rég lerágott csont, így ugorjunk előbbre: a híres nevettető megemberelte magát, és saját showműsorba kezdett – ezzel megmutatva, hogy tehetsége igenis megbecsülendő. Az FX csatorna ennek hatására meglehetősen nagy hitet fektet a Két pasi meg egy kicsi egykori sztárjába, ugyanis saját műsort adnak a kibírhatatlan showmannek.

A csatorna vezetősége úgy gondolja, a 2003-as Ki nevel a végén? című vígjáték – mely Adam Sandler és Jack Nicholson főszereplésével készült – a sikerhez vezető út egyik kulcsa lehet, így feldolgozást készítenek a népszerű produkcióból, s a műsor sztárját természetesen csak Charlie Sheen személyében tudják elképzelni.

Az FX csatorna tíz epizódot már meg is rendelt, a show pedig valószínűleg 2012 nyarára elkészül. A sorozatsztár azonban nem lustálkodik: az utóbbi időben azon van, hogy bebizonyítsa, tud még újat mutatni a prostituáltakon és üres piásüvegeken kívül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek