Starity

Meztelen fotó terjed az X-Faktor sztárjáról!

2011. október 31. 21:09   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor 21 éves édesanyját sem hagyják ki a sztárság és a vele jár gondok alól. A minap meztelen képek kerültek elő, amelyekről egy internetes lap azt állítja, hogy Bagosi Alexa szerepel rajtuk.

hirdetés
Meztelen fotó terjed az X-Faktor sztárjáról!

A 21 éves aranytorkú édesanya, Bagosi Alexa bizonyára most kezdi megtapasztani milyen áranyoldalai vannak a sztárságnak. Sajnos a média mindent megpróbál bevetni a nagyobb nézettség érdekében, így történhetett meg, hogy az egyik képes hírportál közölt egy képet, amin állításuk szerint Alexa látható. A teljes felelősséget azért ők sem vállalták, mert cikkükben a kép hitelességét megkérdőjelezték.

A portálon megjelent képen természetesen nem az X-Faktorban feltűnt anyuka látható, hanem csupán egy hasonmás, aki tulajdonképpen nem is hasonlít annyira a válófélben lévő szülőre.


A híressé vált kép, amelyen állítólag Bagosi Alexa látható

Az eset nem egyedi, nemrég Taylor Swiftről jelentek meg kamuképek. Ott is egy az énekesnőre erősen hasonlító lány képe mellé írták oda, hogy Taylor Swift látható rajtuk. A country sztár azóta már perel, Alexa reakcióját viszont még nem ismerjük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek