Starity

Anne Hathaway énekel új filmjében

2011. november 07. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csajok háborúja és a Neveletlen hercegnő sztárja 2012-ben egy musicalben fog szerepelni – igazi nagy színészekkel. Az éneklés egyébként nem ismeretlen a színésznő számára, hiszen az Elátkozott Ella című filmben is szívesen eresztette ki a hangját.

hirdetés
Anne Hathaway énekel új filmjében

Anne Hathaway legújabb filmje, a Les Misérables 2012. december 7-én debütál az Amerikai Egyesült Államokban. A film egy musical, de drámai elemeket is tartalmaz. A produkciót Tom Hooper rendezte, aki olyan filmekben működött közre, mint A király beszéde vagy a 2005-ös Elizabeth című minisorozat. Hooper egyébként nemcsak rendező, hanem író és producer is egyben.

A film egy adaptáció, mely Victor Hugo egyik klasszikus regénye alapján készült. A Les Misérables a 19. századi Franciaországba kalauzolja a nézőket. A történet főszereplője Jean Valjeant, akit Hugh Jackman játszik, és egy olyan férfit alakít, akit feltételesen engedtek szabadlábra, és szabadulása után a megváltást keresi.

További szerepekben láthatjuk Helena Bonham Cartert, Russel Crowe-ot és Geoffrey Rusht. Tim Bevan, Eric Fellner és Cameron Mackintosh lesznek a film producerei, a zenét Claude-Michel Schönberg szerezte, a kosztümökért pedig James Acheson a felelős.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek