Starity

Lezajlott a Victoria’s Secret-bemutató

2011. november 12. 13:01   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy minden évben, most is november 9-én került megrendezésre a nagyszabású Victoria’s Secret Fashion Show.

hirdetés
Lezajlott a Victoria’s Secret-bemutató

Minden évben megrendezésre kerül a nagyszabású Victoria’s Secret-divatbemutató, ahol a világ leggyönyörűbb lányai vonulnak végig a kifutókon, méghozzá fehérneműben. A bemutató természetesen idén sem maradhatott el, így a VS-angyalok ismét csodálatos világba kalauzoltak bennünket.

A kifutón megjelentek a jól bevált modellek, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Erin Heatherton és Chanel Iman. Idén újult erővel tért vissza Miranda Kerr, aki a tavalyi bemutatót kénytelen volt kihagyni terhessége miatt. Voltak visszatérők, akik már többször megjárták ezt a kifutót, ám a tavalyi csapatba mégsem jutottak be, de idén szerencsére ismét az angyalok közt voltak, ők Anja Rubik, Constance Jablonski és Magdalena Frackowiak. A már ismert modellek társaságát 12 új lánnyal bővítették, közéjük került Karlie Kloss és Joan Smalls is. Sajnos ebben az évben nem léphetett kifutóra egy magyar hölgy sem, így Mihalik Enikő sem került be az angyalok közé.

A látványos show-n idén fellépett Jay-Z, Kanye West, a híres rappernő, Nicki Minaj, valamint a Maroon 5 énekese, Adam Levine, akinek nem mellesleg barátnője, Anne Vyalitsyna szintén végigvonult a kifutón.

Egyelőre még nem lehet megtekinteni a műsort, ám az amerikaiak először november 29-én a CBS műsorán láthatják majd teljes egészében a divatbemutatót, ám azt még nem tudni, hogy Magyarországon leadják-e.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek