Starity

Bieber mégis megcsinálja az apasági tesztet

2011. november 19. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy ideje megy a huzavona a 17 éves kanadai sztár és 20 éves állítólagos megrontója közt, ám úgy tűnik, ha nem is apasági per lesz belőle, akkor is tárgyalással végződhet majd Yeater rágalmazása.

hirdetés
Bieber mégis megcsinálja az apasági tesztet

November elején robbant a hír, miszerint Justin Bieber állítólag apa lett, majd a 20 éves fenyegetőző anyukáról szóltak a hírek, hogy mivel Bieber kiskorú, rács mögé kerülhet a nő. Mariah Yeatert ez sem érdekelte, s azt állította, bizonyítéka van a sztár apaságára, majd később mégis ejtette a vádakat, ami azt jelentette, hogy Justinnak nem kell megcsináltatnia a DNS-tesztet.

Az ügy – ami egy állítólagos tavaly októberi színfalak mögötti szexszel kezdődött – ezzel sem zárult le, hiszen a nő hiába ejtette a vádakat, Scooter Braun, Bieber szóvivője jogi lépéseket fontolgat az anyuka ellen. A férfi elmondta, hogy péntekre volt egy időpontjuk a DNS-teszt elvégzésére.

Justin állítólag nem ad túl nagy jelentőséget a dolognak, úgy van vele, hogy megcsináltatja, majd továbbáll, szerinte nem számít. Braunt már jobban érdekli a dolog: „Még sosem indítottunk senki ellen pert, de ezt a dolgot nem hagyhatjuk annyiban, fontosnak tartom, hogy az embereket felelősségre vonják tetteikért.”

Justin is nyilatkozott az ügyben, talán később meggondolta magát, hogy mégis foglalkoztatja az ügy: „Nem akarjuk, hogy úgy tűnjön, szemet hunyunk afelett, hogy bárki olyan kiejelentéseket tesz, mint például »megszültem Justin gyerekét«, vagy »éppen terhes vagyok Justintól«. Nem tartom helyesnek.”

Valószínűleg a jogi lépések és a tinisztár tisztázása miatt kerülhetett sor a DNS-teszt elvégzésére, az eredményről pedig hamarosan lesznek hírek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek