Starity

Sharon Stone lánya pornószínésznő lett

2011. november 21. 11:11   |   Szerző: Fanni00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres pornószínésznőről, Linda Lovelace-ről már évek óta szeretnének életrajzi filmet készíteni. Most elérkezett az idő, jelenleg is zajlik a szereplőválogatás, és Sharon Stone fogja megtestesíteni az anyuka szerepét.

hirdetés
Sharon Stone lánya pornószínésznő lett

Az 1972-ben megjelent Mély torok című film főszereplőjének életét évekig követték. Eljött az ideje, hogy filmvászonra is vigyék Linda Lovelace kalandos életét, akinek hála a mélytorok-technika berobbant a köztudatba.

A pletykák már Lindsay Lohant, Courtney Love-ot és Olivia Wilde-ot is beállították Lindaként. Idén nyárra azonban már az is kiszivárgott, hogy két film is készül a pornósztár életéről. Az egyik a Lovelace címet viseli, amelyben a Mamma Mia! fiatal színésznője, Miss Seyfried fogja megtestesíteni a főszereplőt. A másik az Inferno nevet kapta, itt Malin Akerman fogja alakítani a film hősnőjét. Utóbbiban kapott felkérést Sharon Stone, hogy alakítsa ő a pornószínésznő anyját. A film rendezője, Matthew Wilder sok vívódáson ment keresztül, míg rájött, hogy Sharon lesz az, aki tökéletes eljátssza a karaktert.

A 60-as és 70-es évek legismertebb pornószínésznője, Linda nyilatkozata szerint férje kényszerítette erre a pályára. Az elhunyt színésznő élete utolsó éveiben egy pornográfia-ellenes kampány szószólója lett. A már most érzékelhető sikeres film előkészületei és forgatása a következő év elején kezdődik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek