Starity

Molnár Anikó rájött, hogy valóságshow-ból nem lehet megélni

2011. november 24. 16:04   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A valóságshow-sztár belátta, hogy új szakma után kell néznie, ha meg akar élni, ezért felnőtt fejjel tanulásba fogott.

hirdetés
Molnár Anikó rájött, hogy valóságshow-ból nem lehet megélni

A média folyamatosan termeli ki az újabbnál újabb celebeket, így akik nem tudnak semmi komoly dolgot felmutatni, azok szépen lassan feledésbe merülnek. Ezzel még nem is lenne baj, csak a néhány hónapig, esetleg pár évig tartó rivaldafény nem biztosít egy egész életre megélhetést. Ha a tiszavirág-életű celebek vissza is mennek dolgozni korábbi munkahelyükre, akkor sem biztos, hogy ugyanazt az életszínvonalat tudják biztosítani, mint amit ismertségük alatt megszoktak.

Ebbe a helyzetbe került a valóvilágot is megjárt Molnár „Nagy Ő” Anikó, aki a műsorok után modellkedéssel, erotikus show-kal is próbálkozott, valamint egy casinoban is dolgozott, de mindmáig nem találta meg a számítását. Amikor olyan szinten megszorult, kénytelen volt személyes tárgyait is áruba bocsájtani.

Ennek véget vetve harmichat évesen új szakmát kezdett el tanulni, melyről egyelőre csak a családjának beszélt, de annyi biztos, minden papírt egyben a kezében szeretne látni, amelyek szükségesek az új álláshoz és csak ezután szeretné felfedni az új hivatását.

Anikó jelenleg még az édesanyjával él és a karrierjére koncentrál. A pasizás és a pörgő életmód helyett csendesen készül új életére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek