Starity

Eurovízió: nemzeti döntőket rendez az MTV

2011. december 01. 15:03   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma az MTV sajtótájékoztatót tartott, ahol elárulták, mit terveznek a következő évi Eurovízióra. Két elődöntőt és egy döntőt rendeznének, így kerülne ki az a produkció, aki képviseli Magyarországot a versenyen.

hirdetés
Eurovízió: nemzeti döntőket rendez az MTV

Egy év kihagyással idén Wolf Katival tért vissza Magyarország az Eurovízióba. Mindenki nagy reményeket táplált affelé, hogy végre jó helyezést érünk el a versenyen, mivel Kati rengeteg pozitív visszajelzést kapott, a fogadóirodák is a legjobb öt közé sorolták. Aztán jött a pofon: a döntőben 22. helyen végeztünk. Csalódottságának mindenki hangot adott, de az MTV nem kesereg, ugyanis az énekesnő produkcióját itthon három millió ember követte figyelemmel, ezzel pedig az Eurovízió az év egyik legnézettebb műsora lett. Ezért egy percig nem volt kérdés, hogy 2012-ben újra megmérettessük magunkat.

Sajtótájékoztató keretén belül az MTV felvázolta, mit szeretnének megvalósítani. Magyarországon idén először két elődöntőt is rendeznek. Ezek közül akik továbbjutnak, egyenesen a döntőben találják magukat, ahol ismét bizonytaniuk kell. A döntés a nézők és a zsűri kezében lesz. Amelyik produkció a döntőt megnyeri, az képviseli országunkat jövőre Bakuban.

Hazánkban három évvel ezelőtt bízták a versenyzők sorsát a közönségre, akkor nem voltak elődöntők, de így is nagy felháborodást váltott ki a végeredmény. Sokan csalásnak tekintik azt, hogy Csézy került ki győztesként.

A műsort januárra tervezik, dalokkal pedig egészen december 20-áig lehet nevezni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek