Starity

Megérkezett Taylor Swift új videoklipje

2011. december 05. 13:01   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a fiatal countryénekesnő legújabb kisfilmje, az Ours, amely a már a hatodik videoklip a nagy sikerű Speak Now című albumról.

hirdetés
Megérkezett Taylor Swift új videoklipje

Taylor Swift – idén Grammy-díjra is jelölt – Speak Now című albumáról eddig öt megfilmesített dal érkezett, melyek között ott volt a Mine és a Mean című sláger is. A korong deluxe változatán szereplő Ours lett a hatodik kislemez, melyet – ahogy az összes többi dalt is – maga az énekesnő írt. A szám november elején forgatott videoklipje december 2-án, tegnap jelent meg. Az Ours rendezője Declan Whitebloom volt, a klip koncepcióját Taylor találta ki.

A fiatal énekesnő a videóban egy komor és szürke munkahelyen dolgozik, ahol az emberek elutasítóak vele szemben. Munka közben Taylor egyetlen öröme az, hogy a szerelmével készült videókat nézegeti. A videoklip így teljes mértékben megegyezik a dal tartalmával.

A négyszeres Grammy-díjas Swift új száma, az Ours hivatalosan november 21-én jelent meg kislemezként. A dal már a tizenharmadik helyig jutott az amerikai Billboard Hot 100-on. A szerzeményt, a 2011-es AMA-n az év előadójának válaszott Taylor előadta már az idei CMA Awardson is.

Az Ours klipjének premierje hétvégén volt az E! News-ban és az E! Online-on. A kisfilm még nem került fel Taylor Swift hivatalos VEVO-csatornájára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek