Starity

Ajándékot osztottak az ÖsszeEsküvők

2011. december 06. 17:05   |   Szerző: TV2

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mikulás alkalmából ajándékoztak az ÖsszeEsküvők – nem egymást, hanem a Gyermekétkeztetési Alapítvány által támogatott lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola és Gimnázium alsó tagozatos diákjait lepték meg.

hirdetés
Ajándékot osztottak az ÖsszeEsküvők
Fotó: TV2

Saját kezűleg rakták össze az ÖsszeEsküvők játékosai azokat az ajándékcsomagokat, amelyekbe a meglepetéseiken kívül a Fiat Magyarország által felajánlott macik kerültek. Volt zsákjukban minden jó, a gyermekek pedig boldogan fogadták őket – nemcsak a csomagoknak, hanem a Rezidencia lakóinak is nagyon örültek. Kiderült, a legtöbbjüknek Niko és Ricsi a kedvence, de Petinek és Csengének is sokan örülnek. Niko pedig annyira megszeretett egy kisfiút, hogy legszívesebben magával vitte volna, elmondta, pont ilyen gyereket szeretne majd.

A közös éneklés után a Rezidencia lakói meghatottan és boldogan indultak vissza az ideiglenes otthonukba, és elárulták, nekik az volt az ajándékuk, hogy örömet okozhattak a gyerekeknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek