Starity

Swingerklubos éjszakákkal dobta fel kapcsolatát VV Eszter

2011. december 08. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ jogásza féltve őrzött titkot árult el magáról villatársainak, olyasmit, amelyről eddig kollégái és persze édesanyja sem tudott – írja a Blikk.

hirdetés
Swingerklubos éjszakákkal dobta fel kapcsolatát VV Eszter
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Eszterről már korábban kiderült, hogy nem egy visszafogott lány. Elég egy kis alkohol, és máris röpködnek róla a ruhadarabok a villában. Így nem is csoda, hogy a swingerezést is kipróbálta már. Attilának elárulta a villában, hogy párjával és barátaival már többször is vendégeskedett ilyen klubokban.

„Én már jártam swingerklubban Budaörsön. Való igaz, hogy az a hely hasonló a villához, annyi különbséggel, hogy ott mindenki akarja a dolgot. Egyszer a barátaimat is beszerveztem, lejöttek, nagyon jót buliztak, de csak nézelődtek, nem csináltak semmit” – vallott a villa jogásza, akit szülei szigorú szabályok szerint, mindentől visszatartva neveltek. Attila persze nem hitt a fülének, rögtön visszakérdezett: „Te tényleg megajándékoztad a pasidat, hogy valaki kielégítse orálisan?” – amire Eszter igennel válaszolt.

Úgy tűnik, hiába tett meg mindent a kapcsolata fellendítése érdekében Eszter, a beköltözése előtt mégis szakított párjával.

A swingert magyarul talán úgy is mondhatnák, hogy nyitott házaságban élők, de ez sem igazán pontos, hiszen nem minden swinger házas. Tehát a swinger az olyan személy, aki a partnerén kívül mással is létrehoz szociális és nemi kapcsolatot, a partnere hozzájárulásával, és részvételével (nélküle csak félrelépő, vagy házasságtörő). Általában partikon, házibulikon vagy swinger klubokban kezdődik a dolog. Esznek, isznak, szórakoznak, mint bárki más. Ezeknek a buliknak nem feltélenül kell szeretkezéssel végződniük. Egy igazi swinger soha nem issza magát a részegségig, az a nemi teljesítőképességét negatívan is befolyásolhatja, vagy részegen esetleg olyasmit is tehet, amit józanon szégyellni fog. A swinging az osztozkodást is jelent. Megosztom a testem, vagy a férjem, feleségem testét másokkal, a jelenlegi örömöké. Ezért is van nehézségük az egyedülálló férfiaknak. Mit osztanak ők meg? Ők csak elvennének az asztalról, de nem tesznek arra semmit, többnyire csak a harmatot szeretnék leverni valahonnan, csak magukkal törődnek, túlságosan kötődötteké válhatnak, és a túl gyakori partnercsere miatt is érdemes vigyázni velük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek