Starity

Újabb szerelmi szál az X-Faktorban?

2011. december 12. 15:03   |   Szerző: Zsozsi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Először Baricz Gergő és Kováts Vera közt szövődött szerelem, most viszont úgy tűnik, Kocsis Tibor és Muri Enikő között is van valami.

hirdetés
Újabb szerelmi szál az X-Faktorban?

Baricz Gergő és Kováts Vera nem titkolta tovább, hogy több van köztük barátságnál. Úgy tűnik, az idei X-Faktor még bőven rejteget meglepetéseket, főleg szerelem terén. Felröppent ugyanis az a hír, hogy a tehetségkutató dívája, Muri Enikő és Malek Miklós utolsó versenyzője, Kocsis Tibor egyre közelebb került egymáshoz.

A két rokonlelkű előadő két héttel ezelőtt egy duettben csillogtathatta meg tehetségét. Ekkor az egyik mentor, Geszti Péter is megjegyezte: „Gyerekek, maradjatok együtt!” Lehet, hogy megfogadták Peti tanácsát, mivel a munkákkal teli hetek alatt nagyon közel kerültek egymáshoz.

Mindkettejüknek támaszra van szüksége. Tibornak édesanyja halála miatt kell segítség, Enikőt pedig az utóbbi időben két nagy szerelmi csalódás is érte. Lehet, hogy ismét szövődhet egy szerelem az egyik legszínvonalasabb tehetségkutatóban, hiszen (ahogy Keresztes Ildikó mondta) jól működik közöttük a kémia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek