Starity

Színésznőként debütál a siket szépségkirálynő

2011. december 13. 10:10   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Weisz Fanni, a siket szépségkirálynő hamarosan színésznőként debütál, hiszen egy rövid ideig a TV2-n futó Jóban Rosszban című sikersorozatban láthatják majd a nézők.

hirdetés
Színésznőként debütál a siket szépségkirálynő
Fotó: Red Lemon Média

Fanni meglepődött, mikor arra kérték, hogy alakítsa önmagát a sorozatban, de örömmel elfogadta az ajánlatot, annak ellenére, hogy színésznőként még nem próbálta ki magát. Nem csupán azért vállalta el a szereplést, mert szereti a sorozatot, hanem mert úgy gondolja, így közelebb kerülhet a közönség a fogyatékkal élők világához.

Az interjú során az is kiderült, hogy a többiek nagyon kedvesen fogadták, és hamar be is illeszkedett. „Izgalmas és érdekes volt a forgatás, jól éreztem magam, hiszen mindenki kedves volt és segítőkész. A légkör baráti, sőt szinte családias volt. Sokakkal igazán jó kapcsolatot sikerült kialakítanom.”

A szépségkirálynő Kondákor Zsófival dolgozott együtt a legtöbb alkalommal, aki nagyon sokat segített neki. „A Veronikát alakító Kondákor Zsófival dolgoztam a legtöbbet, ő nagyon sokat segített. A Halász Gergőt játszó Ripka Kálmán a forgatás után még a siketek világnapjára is ellátogatott, mert még nem volt ilyen rendezvényen, és kíváncsi volt rá, aminek nagyon örültem” – derült ki a TV2 interjújából.


Fotó: Red Lemon Média

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek