Starity

Salma Hayek Jézusnak köszönheti kebleit

2011. december 17. 15:03   |   Szerző: Elody

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Salma Hayek régebben eléggé vékony alkatú tinilány volt, a többiek sokszor csúfolták emiatt, ezért elment a templomba nagyobb mellekért imádkozni, és úgy tűnik, meglett az eredménye.

hirdetés
Salma Hayek Jézusnak köszönheti kebleit

Ki gondolná, hogy a karcsú és dögös színésznőnek egykor melleivel voltak gondjai? Minden bizonnyal nem sokan, de ennek ellenére kiderül, hogy Salma régen nem volt ám mindig gömbölyded és jó alakú. Sokat kesergett miatta, hogy vele egykorú barátnőivel ellentétben ő még közel sem olyan nőies és szép.

„Rengetegszer csúfoltak a társaim, a végére pedig teljesen magam alatt voltam. Úgy gondoltam, csak a csoda segíthet, így elmentem a templomba, a szentelt vízbe mártottam a kezem, és azt mondtam: J»ézus, kérlek adj nekem melleket!« És meghallgattatott” – mesélte a mára már telt kebleket birtokló híresség.

Hogy vajon tényleg az Istenhez való fohászkodás, vagy csak a szerencse miatt történt mindez, mindenki döntse el maga. Az biztos, hogy a mexikói származású színésznőnek nincsenek gondjai alkatával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek