Starity

Lady Gaga Diana hercegnő sorsára jut?

2011. december 19. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga hiszi, hogy tragédia fog történni az életében, és fiatalon hal meg, akárcsak Diana hercegnő.

hirdetés
Lady Gaga Diana hercegnő sorsára jut?

Az énekesnő mindössze 25 éves, de máris retteg a haláltól. Lady Gaga már többször is megálmodta vesztét, amit elmondása szerint a paparazzók fognak neki okozni, ezért tartja magát az újjászületett Diana hercegnőnek, kinek haláláról is a lesifotósok tehetnek, hiszen Párizsban furikázott, amikor fotósok hada vette őt üldözőbe.

„Azt álmodtam, hogy ugyanúgy a hírnév mártírja leszek, mint Diana hercegnő egykor. Szó szerint a halálba kergették az őt üldöző fotósok, akik csak a rajongók igényeit akarták kielégíteni”mesélte az extravagáns énekesnő a The Sun magazinnak.

Gaga már egy sorselemzőtől is tanácsot kért, aki csak még jobban felerősítette ezt az érzés. Azt tanácsolta neki ugyanis, hogy élje meg minden napját úgy, mintha az lenne az utolsó, hiszen van mitől félnie.

Mint kiderült, a Born This Way énekesnője Diana sztoriját használta fel a Paparazzi számának megírásakor is, amivel hatalmas sikert aratott. „Azt akartam megmutatni, hogy a hírnév mennyire veszélyes, és nem csupán élvezet. Éppen a rajongók szeretete ad erőt, de akik őket akarják kiszolgálni, az ő kíváncsiságukat, azok már nincsenek semmire tekintettel.”

Azonban ez az egész nem is hangzik őrültségnek, hiszen az énekesnőben és a hercegnőben nem is egy közös dolog van. Mindketten tánctanárként dolgoztak fiatalon, már hatévesen tudtak zongorázni, és mondhatjuk, hogy előbb ismerték a kottát, mint a betűket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek