Starity

VV Veronika családja cáfolta Fecó vádjat

2011. december 20. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A párbaj előtti kampányban Fecó azzal érvelt, hogy a lány szülei elfordultak tőle. A lány édesanyja most megvédte csemetéjét. Bár nem fedte fel kilétét, az kiderült, hogy egyetemi tanárnő.

hirdetés
VV Veronika családja cáfolta Fecó vádjat
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Óriási indulatok szabadultak el a villában a Csaba által fölényesen megnyert párbaj előtti napon, mikor Fecó Veronika születi vette a szájára. „Hozzá szeretnénk segíteni Veronikát ahhoz, hogy kommunikálhasson számára fontos emberekkel odakint, akik elzárkóznak előle. Ez ugye az édesanyja és az édesapja” kampányolt a villalakó.

Veronika csaknem sírógörcsöt kapott, amikor ezt a fejéhez vágták, állítása szerint édesanyja nem tőle, hanem a médiától zárkózott el. A pletykáknak Veronika barátnője, Lafkó Katalin vetett véget, aki mindeddig a felfújtszájú lány nevelőanyjaként volt tálalva a média előtt. Rajta keresztül üzent ugyanis Veronika egyetemi tanárként dolgozó, diplomás édesanyja.

„Veronikát az édesanyja nevelte fel, óriási szeretetben és meghitt családi környezetben még úgy is, hogy az édesapja valóban nem vett részt az életükben. Roni anyukája azonban igyekezett egyszerre édesapa és édesanya lenni, mindent megtett a lánya boldogságáért. A kezét a mai napig nem engedte el. Most, hogy bent lakik a villában, minden adást megnéz. Velem mindennap beszél. Nem igaz Fecó övön aluli kijelentése, miszerint nem kíváncsiak rá. Arról van szó, hogy a médiaszereplést szeretnék elkerülni. A fiúk vádjaira azonban most kivételesen reagálnak, mert nem bírják magukban tartani az elkeseredettségüket. Az édesanyja rajtam keresztül ezt üzente lányának: »Nagyon szeretlek, és melletted vagyok, kislányom!«” – mondta Katalin a Borsnak.

Természetes, hogy az anyai ösztönök miatt megvédi lányát, és az is érthető, hogy annyira röstelli érettségivel sem rendelkező lánya életmódját, hogy inkább nem mutatkozik a kamerák előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek