Starity

Justin Bieber nagyszülei balesetet szenvedtek

2011. december 28. 18:06   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, sem a Gomez, sem pedig a Bieber családnak nem mennek jól az ünnepek, hiszen köztudott, hogy nemrég Selena anyukája elvesztette a magzatát, és tegnap Justin Bieber nagyszülei, Bruce és Diane csúnya autóbalesetet szenvedtek Kanadában.

hirdetés
Justin Bieber nagyszülei balesetet szenvedtek

Bieber nagyanyja sértetlenül, míg Bruce Dale – Justin anyai nagyapja – több törött bordával úszta meg a balesetet. Justin édesanyja, Pattie Mallette a Twitteren osztotta meg követőivel a történteket.

„A szüleimnek ma autóbalesete volt. Belehajtottak egy árokba, és az autó teljesen széttörött, de Istennek hála életben maradtak! Az apukámnak eltörtek a bordái. Kérlek, imádkozattok érte a gyors gyógyulás reményében! Számoljátok az áldásaitokat, és mindig bocsássatok meg a szüleiteknek. Sosem tudhatod, hogy a holnap mit tartogat!”

Még Justin nem beszélt a balesetről sem a Facebook-, sem a Twitter-oldalán, de a rajongói folyamatosan trendelik a #prayforjustinsgrandparents címszót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek