Starity

Búcsút int az Operettszínháznak a sztárpár

2011. december 29. 19:07   |   Szerző: niczy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hazai musical világ legnépszerűbb sztárpárját az idei évadban még láthatják a nézők, jövőbeli szereplésük azonban egyelőre bizonytalan.

hirdetés
Búcsút int az Operettszínháznak a sztárpár

A Blikk információi szerint egyre több színész néz új lehetőségek után, hogy elszakadhasson a Nagymező utcai színháztól. Döntésük az esetek nagy részében Kerényi Miklós Gábor igazgató szigorúságára vezethetőek vissza. Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra távozása azonban egészen más okon alapszik: új szakmai kihívásokra vágynak.

„Közös megegyezéssel meglazítjuk a köteléket közöttünk és a Budapesti Operettszínház között. Nagyon szeretnénk nyitni a világra, új munkákra, új emberekre, új rendezőkre, új helyekre, akár műfajon belül, akár másfajta szerepekben. Az évad végéig azonban változatlanul színpadon állunk” – erősítette meg a döntést a Blikknek Szinetár Dóra, aki 21 évvel ezelőtt ennél a színháznál kezdte operettes pályafutását.

A Bereczki-Szinetár páros már 10 éve oszlopos tagja a társulatnak, ezért a bejelentésen rengeteg rajongó és színházkedvelő meglepődött: „Természetesen ez nem egy fellángolás, hiszen ha az ember hoz egy ilyen horderejű döntést, azt komolyan átgondolja. Nekünk is voltak érveink és ellenérveink, de aztán győzött az a vágyunk, hogy új lehetőségekkel is élhessünk.”

Zoltánt nemsokára a televíziók képernyőin is viszont láthatjuk, hiszen ő lesz a tavasszal kezdődő Megasztár 6 egyik zsűritagja, emellett szeretné ha popkarrierjét is folytathatná (tavaly ősszel jelent meg sikeres poplemeze: Álomkép címmel).

A házaspár mellett barátjuk, Janza Kata is szívesen elhagyná a színházat. Pár hónappal ezelőtt a konkurens Madách Színháznál jelentkezett Mary Poppins szerepére, amit végül nem kapott meg. Hogy mi lesz a színészekkel? Egyelőre a jövő zenéje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek