Starity

Hollywood legrövidebb házasságai

2011. december 31. 17:05   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány hete még Kim Kardashian 72 napig tartó esküvője miatt volt hangos a sajtó, a napokban pedig a kopasz énekesnő, Sinead O’Connor jelentette be, hogy 18 nap után máris válik férjétől. Ezeknek az apropóján összegyűjtöttünk tizenöt sztáresküvőt, amelyek még egy évig sem tartottak.

hirdetés
Hollywood legrövidebb házasságai

Britney Spears és Jason Alexander: 55 óra

2004 január elején az akkor mindössze 22 éves énekesnő Las Vegasban, egy hirtelen ötlettől vezérelve ment feleségül gyermekkori barátjához, Jason Alexanderhez. Britney az esküvői öltözetét sem vitte túlzásba, hiszen farmert, pólót, és baseball-sapkát viselt. Az esküvői papírokat később érvénytelenítették.

Carmen Electra és Dennis Rodman: 9 nap

„Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne Las Vegasban menjen férjhez!” Ezt tanácsolta a modell és színésznő a People magazinnak, miután szinte pillanatok alatt vált el az egykori NBA-sztártól, Dennis Rodmantől. Az esküvőre egy kis kápolnában került sor még 1998. november 14-én, azonban a Féregként is emlegetett sportoló néhány nappal később benyújtotta a válási papírokat csalásra és őrültségre hivatkozva.

Mario Lopez és Ali Landry: 2 hét

Hat éve, a válást követően Mario Howard Stern műsorában azt mondta, hogy még nem volt kész egy esküvőre, és minden bizonnyal ez lehetett a gyors válás oka. A 2004. április 24-ei Puerto Vallartában, Mexikóban tartott esküvő után az Extra latin származású műsorvezetője már egy héttel beadta a válási papírokat kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, majd később azt is beismerte, hogy már az eljegyzéskor megcsalta Alit.

Eddie Murphy és Tracey Edmonds: 2 hét

A színész 2008. január 1-jén, Francia Polinézia egyik szigetén egy tengerparti esküvőn vette feleségül Tracey Edmonst, a nagy partizást pedig a közelben nyaralók is hallhatták. A fogadalmukat azonban az Egyesül Államokban is meg kellett volna erősíteniük, hogy ott is törvényesnek számítson, erre azonban már nem is került sor, mert amikor visszatértek az Állmokba, már fasírtban voltak egymással.

Sinead O’Connor és Barry Herridge: 18 nap

A kopasz énekesnő három hónap után szintén Las Vegasban tartotta az esküvőjét, azonban a december 8-án kimondott igen után alig néhány órával már el is kezdődtek a problémák. Három órával az ünnepség után a férj hozzátartozói nemtetszésüket fejezték ki a kapcsolattal szemben, legalábbis az énekesnő szerint, azonban úgy döntöttek, hogy megpróbálják ennek ellenére is folytatni. Nem jött össze, ugyanis Sinead december 26-án a blogján keresztül közölte a világgal, hogy már válnak.

Drew Barrymore és Jeremy Thomas: 29 nap

Drew 1994-ben kezdett randizgatni egy Los Angeles-i bár tulajdonosával, Jeremy Thomasszal. Az akkor 19 éves színésznő hirtelen javaslatára házasodtak össze, azonban ebből a nászból sem lett holtomiglan holtodiglan, ugyanis kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva alig egy hónap múlva már váltak is. Drew-nak 2001-ben is volt egy rövid, öt hónapos házassága a színész Tom Greennel.

Nicky Hilton és Todd Meister: 2 hónap
Paris Hilton, Nicole Richie és Bijou Phillips – csak néhány név, akik részt vettek Nicky és Todd elhamarkodottnak tűnő Las Vegas-i, 2004 augusztusában tartott házasságkötésének. A Los Angeles-i örökösnő és a New York-i üzletember válásában hivatalosan a nagy távolságot játszotta a legnagyobb szerepet.

Pamela Anderson és Rick Salomon: 2 hónap

A szőke szilikon csoda igazán kreatív módot talált arra, hogy betöltse a Las Vegas-i show-i között tartott 90 perces szünetet, ugyanis ezalatt ment feleségül 2008 októberében Rick Salomonhoz. Azonban a két hónap múlva esedékes válás már ennél nyilván több időt vett igénybe. Emellett 2006-ban volt egy négy hónapos házassága Kid Rockkal.

Kim Kardashian és Kris Humpries: 72 nap

A saját magukat is tehetségtelennek tartó Kardashian lányok legismertebb tagja, Kim augusztus 20-án ment feleségül lovagjához egy 10 millió dolláros költségvetésű szertartáson. A válási papírokat egy hónap után Kim adta be, majd erre válaszul Kris pedig csalásra hivatkozva érvénytelenítésre való kérelmét jelezte az illetékeseknél. A reality-sztár azóta is állítja, hogy ő szerelemből ment férjhez, amiben továbbra is hisz és várja a nagy Őt, majd nem sokkal később olyat is nyilatkozott, hogy szerinte férje meleg, mert a nászéjszakán nyúlt hozzá utoljára.

Nicolas Cage és Lisa Marie Presley: 3 hónap

A színész Elvis Presley iránti rajongása nem volt elég ahhoz, hogy a Király lányával, Lisa Marie-vel kötött házassága tartós legyen. A boldogító igen Hawaii egyik szigetén – Elvis halálának 25. évfordulója előtt pár nappal – mondták ki 2002. augusztus 10-én. Egyik vitájuk során Lisa a 65 ezer dolláros eljegyzési gyűrűjét a tengerbe hajította, a válási papírokat pedig pár hónappal később be is adták, azonban csak 2004. május 16-án mondták ki hivatalosan a válásukat.

Bradley Cooper és Jennifer Esposito: 4 hónap

A jelenleg a világ legszexisebb férfijának számító Bradley Cooper egy éves kapcsolat után vette feleségül Jennifer Espositót 2006 decemberében, majd a színésznő 2007 májusában már válni akart, mondván, hogy ez az a lépés, amit meg kellett tennie. A párost hivatalosan azonban csak 2007 november elején nyilvánították elváltnak.

Renée Zellweger és Kenny Chesney: 4 hónap

Az Oscar-díjas színésznő 2005. május 9-én, az Amerikai Virgin-szigeteken ment feleségül Kenny Chesney country-énekeshez, akivel csak az év januárjában találkozott egy jótékonysági rendezvényen. A Renée által 2005 szeptemberében kezdeményezett érvénytelenítésnek hivatalosan csalás az oka, házasságuknak azonban hivatalosan csak decemberben lett vége.

Sophia Bush és Chad Michael Murray: 5 hónap

Az One Tree Hill (Tuti gimi) 2003-ban kezdődő forgatásain találkoztak először, majd két évvel később, 2005. április 16-án egy Santa Monica-i tengerparti szertartáson összeházasodtak. Öt hónappal később a színésznő beadta a válási papírokat, miszerint ő hisz a házasság szentségében, és Chad nem osztja ugyanezt a nézetet.

Shannen Doherty és Ashley Hamilton: 5 hónap

A Bűbájos boszorkák és a Bverly Hills 90210 sztárja 22 évesen, 1993 szeptemberében ment feleségül a színész, George Hamilton fiához, Ashley Hamiltonhoz. Az akkor 19 éves fiú családja teljesen ledöbbent a hírtől, talán ennek és fiatal koruknak köszönhetően öt hónappal később más válófélben voltak. Shannennek egyébként 2003-ban volt egy hét hónapos házassága a már korábban is említett Rick Salomonnal, így már mindketten tapasztalatokkal gazdagodva vágtak neki második rövid házasságuk válási procedúráihoz.

Jennifer Lopez és Cris Judd: 8 hónap

A népszerű énekesnő Love Don't Cost A Thing című videójának forgatásán ismerte meg a táncos Chris Juddot, aki 2001. szeptember 29-én vette feleségül J.Lót. Kapcsolatuk akkor romlott meg, amikor a színésznőként is ismert Jennifer a Gigli forgatásán összemelegedett Ben Affleckkel. Habár már 2002 júniusában válófélben voltak, az csak 2003 januárjában lett hivatalosítva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek