Starity

Idén sem lesz hiányunk filmekből

2012. január 02. 13:01   |   Szerző: Zsozsi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2011-ben rengeteg film készült. Talán a legkeresettebb a Harry Potter és a Halál Ereklyéi második része volt. Idén is számos alkotás kerül a mozivászonra, de mégis mire számíthatunk?

hirdetés
Idén sem lesz hiányunk filmekből

Idén sem kell aggódnunk a filmek miatt. A hobbitoktól kezdve a Vasemberig mindenkit láthatunk a filmvásznon. Számos híres színész jelenik meg meghökkentő és Oscar-gyanús szerepekben. Például George Clooney apaszerepben, Meryl Streep pedig a Vaslady, azaz Margaret Tatcher bőrében lesz látható.

Hosszú kihagyás után újra megjelennek a Muppet Show szereplői. A musical forgatókönyvét az Így jártam anyátokkal című sorozat sztárja, Jason Segel írta. Idén sikereket érhet el a The Artist című fekete-fehér némafilm, aminek nagy esélye lehet majd az Oscarra – legalább is ezt állítják. Michael Hazanavicius készítette a francia filmet, mely főszereplője Jane Dujardin.

Februárban érkezik az Utódok, amit Alexander Payne rendezett, és George Clooney egy túlhajszolt apát alakít benne. Az Utódok előtt viszont hazánkban egy másik film is bemutatkozik, ez pedig a Vaslady, Meryl Streep főszereplésével. Az első kritikák dicsérték a színésznőt, azonban a forgatókönyvet nem.

2012-ben összefognak a Marvel szuperhősei, és együtt védik meg a világot. Annyi biztos, hogy egy nagy erejű gonosszal kell majd harcolniuk, miután egyesültek. A film A bosszúállók címet viseli, és olyan képregény-szereplőkkel találkozhatunk majd, mint a Vasember, Amerika kapitány, Thor vagy Hulk, a színészgárdában pedig Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Chris Evans, Jeremy Renner, Mark Ruffalo és Samuel L. Jackson kap helyet.

Lesznek filmfolytatások is, például érkezik a Men in Black harmadik, valamint a Pókember és a Jégkorszak negyedik része. Huszonharmadik bevetésére indul James Bond, és vége az Alkonyat-szériának. Azonban sokan tudni vélik, hogy ez utóbbit felválthatja egy hatalmas érdeklődéssel várt szuperprodukció, a The Hunger Games.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek