Starity

Kifosztották az X-Faktor sztárját

2012. január 07. 07:07   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mialatt Baricz Gergő békésen aludt a vonaton mindenét elvitték, a sztár hiába tett feljelentést csomagja valószínűleg már sosem kerül elő.

hirdetés
Kifosztották az X-Faktor sztárját
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Erdélyben szállt vonatra az X-Faktor sztárja, akit menet közben mindenétől megfosztottak. Baricz Gergő az új budapesti albérletébe szeretett volna beköltözni, de a szekrények sajnos üresen maradtak, ugyanis az egész poggyászát elvitték, miután álomba szenderült a vonaton.

„Vonattal indultam Magyarországra. Kolozsvár után visszamentem a fülkémbe. Első osztályon utaztam, a sógorom fizette, mert ragaszkodott hozzá, hogy kipróbáljam. Csak én voltam ott, meg egy szerelmespár, így egy egész fülke jutott nekem. Lefeküdtem, leraktam a cuccaimat, és elaludtam, amikor felébredtem, nem sok minden maradt körülöttem” – nyilatkozta lehangoltan a Borsnak Gergő, akit úgy sikerült meglopni a tolvajoknak, hogy álmában a táblagépéből kihúzták a füléből lógó fülhallgatóját is, így a sztár arra ébredt, hogy a vezeték végén nincs semmi.

Szerencséjére az iratai a zsebében voltak, így azokat nem lovasították meg. Feljelentését végül a magyar kalauzoknál tette meg, de egyelőre semmit nem tudtak tenni az ügy előremozdítása érdekében. Nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy előre megtippeljük, nagy valószínűséggel már sosem kerül meg a teli bőrönd és a táblagép.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek