Starity

Lucía Pérez exkluzív interjút adott a magyar rajongóknak

2012. január 07. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Exkluzív interjú készült Lucía Pérez spanyol énekesnővel a magyar rajongók részére, melyben beszélt a hangterjedelméről, valamint arról is, hogy mennyiben változtatta meg az életét az Eurovízión való részvétel.

hirdetés
Lucía Pérez exkluzív interjút adott a magyar rajongóknak

Lucía Pérez 1985-ben született a spanyolországi Galiciában, és régiójából ő az első, aki részt vehetett az egész nemzet képviseletében egy európai jelentőségű megmérettetésen. Talán kevesen tudják azonban, hogy előtte már kétszer is szerepelt egy latin-amerikai nemzetközi dalfesztiválon Chilében, ahol 2005-ben a második lett.

Lucía ezennel egy magyar rajongó felkérésére adott exkluzív interjút, melyből sok érdekes dolgot megtudhatunk róla. Elmondta többek között, hogy – zenetanár lévén is – néhány évig gitározni tanított gyerekeket egy általános iskolában, ám az éneklés mindig is sokkal közelebb állt a szívéhez.

Beszélt továbbá a hangterjedelméről, illetve arról is, hogy az Eurovíziós Dalversenyen való szereplése óta egyre többen ismerik őt az emberek, és a leggyanútlanabb helyekről kap folyamatosan rajongói leveleket és üzeneteket.

A teljes interjú itt olvasható!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek