Starity

Russell Brandet kitiltották a People's Choice-gáláról

2012. január 09. 12:12   |   Szerző: egon96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, nemcsak Katy, hanem Russell is megérzi válásának árnyoldalát, ugyanis kitiltották a People's Choice Awards holnaputáni gálájáról.

hirdetés
Russell Brandet kitiltották a People's Choice-gáláról

A sok rossz hír után, melyeket Katyről hallottunk válása kapcsán, most végre Russell is megkapja a magáét, ugyanis hivatalos volt a People's Choice Awardsra – egészen mostanáig, mivel a szervezők a sok rossz hír hallatán (melyek a válás bejelentése után keltek szárnyra), úgy döntöttek, hogy visszavonják meghívását, vagy ha úgy vesszük, kitiltották.

Az oka pedig elég egyértelmű: az énekesnő a díjátadón hét kategóriában is esélyes, köztük a Kedvenc női előadóéban is, és nem szeretnék elvenni a popsztár kedvét azzal, hogy Russell körülötte rontja a levegőt.

„Ez lesz Katy nagy pillanata, és senkinek sem hiányzik egy lehetséges összetűzés, ezért tartják minél távolabb Russellt”nyilatkozta egy bennfentes.

Arról se feledkezzünk meg, hogy Katy valószínűleg nem lesz a legfényesebb állapotában, hiszen hosszú idő után szingliként jelenik meg a gálán. Viszont egy dolog vigasztalhatja, ami nem más, mint a tehetsége, hiszen a hírek szerint igazi díjesőre számíthat a California Girls énekesnője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek