Starity

Angelina és Brad Obama elnökkel tárgyalt

2012. január 13. 13:01   |   Szerző: judy91

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Egyesült Államok elnöke, Barack Obama nyilvánvalóan befolyásos és jól ismert személyiség, szerdán azonban még nagyobb „népszerűségre” tett szert, amikor Angelina Jolie és Brad Pitt látogatott el hozzá a Fehér Házba.

hirdetés
Angelina és Brad Obama elnökkel tárgyalt

A két színészt az Ovális Irodában kapták lencsevégre az elnök felbukkanására várakozó fotósok. A pár látogatását, amelyet a Fehér Ház is megerősített, Jolie A vér és méz földjén című filmjének washingtoni bemutatójához időzítették.

Angelina Jolie és Barack Obama elnök a nők ellen elkövetett tömeges bántalmazások és a szexuális erőszak megelőzése érdekében folytatott tevékenységéről beszélgetett. Az elnök korábban Brad Pitt-tel is találkozott már; 2009-ben a New Orleans Ninth Ward negyedében végigsöpört Katrina hurrikán utáni újjáépítési törekvéseit vitatták meg.

Jolie szerdai látogatása alkalmával David Petraeus tábornokkal, a CIA vezetőjével is találkozott az ügynökség székhelyén. Az afgán menekültekkel folytatott munkája érdekében szerette volna megismerni Petraeus álláspontját az afganisztáni kulturális trendekkel kapcsolatban. A beszélgetés egy privát találkozó keretein belül valósult meg, éppen úgy, ahogyan 2008-ban már Bagdadban is találkoztak egyszer.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek