Starity

Pákó kitartóan harcol fiáért

2012. január 18. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fekete Pákó végső elkeseredésében a bírósághoz fordult, ugyanis nyár óta nem láthatta gyermekét. A határozat megszületéséig akár hónapok is eltelhetnek, ezért sürgősségi eljárást kért.

hirdetés
Pákó kitartóan harcol fiáért

Fekete Pákó sírással küszködve mesélt kisfia, Bence hiányáról a Fókusz című műsorban. A nigériai származású celeb tavaly nyár óta nem láthatta gyermekét, mivel egykori párja nem engedi a kisfiú közelébe. Pákó ügyvédi segítséget kért.

Mivel Bence császármetszéssel jött a világra, Pákó nem láthatta a születését sem. Mindennapjait kisfia életviteléhez igazította, és mindössze egy alkalommal hagyta el családját, amikor a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban szerepelt. Tavaly nyáron Pákó legrosszabb álma vált valóra, amikor Ágnes elköltözött tőle, és vitte a kicsi Bencét is.

„A Bence nincs mellettem, akit szeretek, akiért meghalnék, ő a mindenem. Ha ránézek magamat látom... egyszerűen nem tudom felfogni!” – mondta elcsukló hangon a didikirály az RTL Klub kamerája előtt, majd hozátette, hogy amíg csak él, küzdeni fog a fiáért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek