Starity

Megérkezett a Honor Society új száma

2012. január 26. 20:08   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban látott napvilágot a Honor Society vadonatúj szerzeménye, a Hurricane. A dalhoz egyébként valamiféle videoklip is készült.

hirdetés
Megérkezett a Honor Society új száma

A banda egy kicsit sem tétlenkedik, már ami az új dalok megjelentetését jelenti, hiszen a karácsonyi szám után meg is érkezett a következő.

A Hurrican című szerzeményhez készült egy kisfilm is – bár valószínűleg nem ez lesz a végleges verzió. Maga a klip január 23-án jelent meg, melyet a banda a honlapján is bemutatott.

A Honor Society egyébként január 29-én lép majd fel a ProBowl futballmérkőzésen. „Már régóta terveztük, hogy fellépünk egy ilyen eseményen. Örülünk neki, hogy mindezt megoszthatjuk veletek. Ha esetleg nem lehetsz ott velünk, akkor a Facebook-oldalunkon a Livestream fülre kattintva tudsz velünk társalogni. Ez lesz az első alkalom, hogy a Livestream segítségével el tudunk érni titeket, és a zenénket meg tudjuk osztani veletek” – nyilatkozta a csapat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek