Starity

Rihanna gengsztertetkót varratott

2012. január 27. 15:03   |   Szerző: Cher Sugar

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna nagyon otthon érezte magát a tetoválószalonban, hiszen új tetkója készítése közben sörözgetett és telefonálgatott is. Úgy tűnik, az énekesnőnek már meg sem kottyan egy újabb testdísz.

hirdetés
Rihanna gengsztertetkót varratott

Riri a napokban egy tetoválószalonban járt, s a művek elkészítése után gyorsan felnyomta a Twitter-oldalára a képeket. Az egyik az 1996-ban meggyilkolt rapper, 2Pac tiszteletére készült, ugyanis a „Thug Life” felirat virít az ujjain, a másikat pedig a hátára varratta az énekesnő, aki azonban erről nem posztolt képet.

A szalonban egy híres színésszel is találkozott Rihanna, ugyanis Danny Trejo, a mexikói származású, leginkább maffiára hasonlító híresség is ott járt, és gyorsan készítettek pár közös képet, amelyeket Riri villám gyorsasággal közzé is tett. Tetoválásait Mark Mahoney készítette.

A rapper így használta az immáron barbadosi szépség ujjain megtalálható tetkót: „The Hate U Give Little Infants Fucks.” 2Pac olyan emberekre mondta ezeket a kemény szavakat, akik nem éppen milliárdos emberek gyerekei, de mégis sikerült kitörni a hátrányos helyzetből. Robyn Rihanna Fenty is ilyen embernek született, így tulajdonképpen érthető, miért ezt választotta.

rihanna-tattoo-1.jpg

rihanna-tattoo-2012-500x360.jpg

rihanna_tattoos_2012.jpg
Fotók: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek