Starity

Hírességek, akik nem találják a boldogságot

2012. február 01. 13:01   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Összegyűjtöttük azokat hírességeket, akik számtalan szakításon vannak túl, és magánéletük nem mondható zökkenőmentesnek.

hirdetés
Hírességek, akik nem találják a boldogságot

Hollywoodban egymást érik a válások, de vannak olyan sztárok, akik az oltárig még el sem jutottak, vagy ha házosságuk zátonyra futott, nem tudnak belekezdeni egy komoly kapcsolatba.

Paris Hilton

Az örökösnő szerelmi életéről regény lehetne írni. Annak ellenére, hogy tudja, hogyan hívja fel magára a figyelmet, magánélete mindig is zűrös volt. Kétszer jegyezték el, először Jason Shaw kérte meg a kezét 2002-ben, majd 2005-ben Paris Latsis menyasszonya lett. Se veled, se nélküled románcot folytatott Nick Carterrel. 2003-ben exe, Rick Salomon 1 Night in Paris címmel jelentette meg erotikus házivideójukat, amit mondani sem kell, hatalmas botrányt kavart. 2005-ben lecsapta Mary-Kate Olsen kezéről Stavros Niarchost, akit később átpasszolt Lindsay Lohannek. 2008 elején Benji Maddennel járt, akiről azt mondta, szívesen feleségül menne hozzá. 2009-ben Doug Reinhardttal is az esküvőt tervezték, és vele volt a leghosszabb kapcsolata: másfél év két hónapnyi mosolyszünettel. 2011-ben Todd Phillipsszel kavart. Jelenleg DJ Afrojackkel jár.


Paris Latsisszal 2005. szeptember 5-én

Cameron Diaz

Az idén 40. életévét betöltő színésznő nagy férfifaló hírében áll. 1995-ben kezdett el randizni Matt Dillonnal, vele három évig volt együtt. 2000-ben érkezett Jared Leto, aki egy év után el is jegyezte őt, de végül szakítottak. 2003-tól 2006-ig a nála kilenc évvel fiatalabb Justin Timberlake volt a terítéken, majd hosszú ideig nem volt pasija. Legutóbb szeptemberben szakított kedvesével, a baseballjátékos Alex Rodriguezzel, akit állítólag P. Diddyre cserélt le.


Justin Timberlake-kel 2004-ben

Jennifer Love Hewitt

Habár Jennifer magánélete nem szokott a magazinok címlapjain szerepelni, neki is bőven kijutott a csalódásokból. Kavart már a The Voice műsorvezetőjével, Carlson Dailyvel és az énekes John Mayerrel is. 2005-ben ismerkedett meg a Szellemekkel suttogók forgatásán Ross McCallal, aki 2007-ben megkérte a kezét, de egy év múlva szakítottak. Szintén a sorozat hozta össze őt Jamie Kennedyvel, de hamar szétváltak útjaik. Alex Bethszel is volt egy rövid románca, novemberben pedig Jarod Einsohn szakított vele.


Ross McCallal 2008. december 6-án

George Clooney

Nem hiába hívják örök agglegénynek az Oscar-díjra jelölt színészt. 1989-ban házasodott össze Talia Balsammal, de három év után elváltak. Ezután George eldöntötte, hogy soha többé nem fog házasodni. Öt évig volt együtt Lisa Snowdonnal, őt követte egy éves kapcsolata Sarah Larsonnal. 2009-ben jött össze Elisabetta Canalisszal, akit Stacy Keibler kedvéért dobott ki.


Stacy Keiblerrel 2012. január 29-én

Jennifer Lopez

2011 a színész-énekesnő válásától volt hangos, azonban válóperek terén neki már van gyakorlata. 15 évesen kezdett el randevúzni David Cruzzal, akivel tíz évig volt együtt. JLo elmondta, hogy David azóta is a legjobb barátja. Első házasságát Ojani Noával kötötte 1997-ben, de egy év után elváltak. Két és fél évig járt P. Diddyvel, majd megismerkedett második férjével, Cris Juddal, de ez a házassága is hamar zátonyra futott. Miután 2002-ben kimondták a válást, Jennifer hivatalosan is felvállalta a kapcsolatát Ben Affleckkel, aki eljegyezte őt. Az esküvő dátumát is kitűzték, de szakítás lett a vége. 2004-ben ismerkedett meg Marc Anthonyval, aki mellett úgy tűnt, hogy végre megtalálta a boldogságot. Két gyerekük született, azonban 2011-ben beadták a válókeresetet. Jelenleg Casper Smarttal jár.


Carper Smarttal 2012. január 30-án

Jennifer Aniston

Miután dobta őt Brad Pitt, nem igazán tud megmaradni egy kapcsolatban sem. A színész előtt randizott Charlie Schlatterrel, Adam Duritzcal és Tate Donovannel is, utóbbi házosságot javasolt neki. 1998-ban ismerkedett meg Braddel, egy év múlva férjhez ment hozzá. 2005-ben elváltak, ugyanis Angelina Jolie berontott a képbe. A Szakíts, ha bírsz forgatásán jött össze Vince Vaughnnal. Őt követte 2007-ben Paul Sculfor, 2008-ban John Meyer, 2011-ben pedig Justin Theroux, akivel jelenleg is együtt van.


Vince Vaughnnal 2005. november 8-án

Ian Somerhalder

A Vámpírnaplók szépfiúja is begyűjtött már jó néhány „trófeát”. 2002-ben Kate Bosworth-tal járt, egy évvel később már Nicky Hilton oldalán látták. 2005-ben a Lost forgatásán ismerkedett meg Maggie Grace-cel, vele két évig járt. Megan Aulddal és Ashley Greene-nel is volt már kapcsolata. 2011-ben jött össze a tizenegy évvel fiatalabb Nina Dobrevvel, akivel habár nem erősítette meg kapcsolatát, de róluk készült képek magukért beszélnek.


Nina Dobrevvel 2012. január 11-én

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek