Starity

Tom Felton Los Angelesbe költözött

2012. február 03. 19:07   |   Szerző: szasza626

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Viszlát, Anglia: Tom Felton és barátnője, Jade Olivia közösen keresnek házat a kaliforniai Los Angelesben. A 24 éves színész azzal a reménnyel költözött az óceán túloldalára, hogy levetkőzhesse Draco Malfoy szerepét.

hirdetés
Tom Felton Los Angelesbe költözött

A Harry Potter egykori csillaga – aki Draco Malfoyt alakította – azért költözött Hollywoodba, hogy új szerepek által levetkőzhesse régi varázsló szerepét.

Pár nap után azonban a 24 éves sztár rájött, hogy a fű nem zöldebb a másik oldalon sem, és a benzin ára is ugyanolyan drága az Egyesült Államokban, mint Angliában. Tom saját maga tweetelte, hogy azért nem minden tökéletes a tengerentúlon sem: „50 dollár egy tank benzin?! Micsoda üzlet.”

Jade Olivia – Tom barátnője, aki a feleségét alakította a Harry Potterben – és a tehetséges színész azonban mégis a letelepedés mellett döntöttek, és most közösen keresnek házat. Tom, már a kutyáját, Timbert sétáltatva lett lekapva paparazzók által a minap. Bár mind a ketten kényelmesen voltak felöltözve, Jade kissé fáradtan állt hozzá a naphoz. Tom ellenben lelkesen csiripelt erről is: „Újabb gyönyörű reggel LA-ben! Remélem, a mai házvadászat jól fog sikerülni. Most hotelekben élünk."

Tom Felton és barátnője Jade Olivia Timberrel, Tom kutyájával

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek