Starity

Olivia Wilde kiszállt a House-ból?

2012. február 06. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lehet, hogy otthagyja a Doktor House-t Olivia Wilde, ugyanis a neve nem szerepel a sorozat nyolcadik évadjának stáblistáján.

hirdetés
Olivia Wilde kiszállt a House-ból?

Olivia Wilde igencsak túl van terhelve filmszerepei miatt, így úgy tűnik, hogy a doktornő végleg kiszáll a sorozatból, amely népszerűvé tette őt, és inkább a filmjeire koncentrál.

Tavaly a Doktor House-rajongóknak rossz hírrel kellett szembenézniük, mivel az egyik legkedveltebb karakter nem tér vissza a sorozatba idén. Lisa Edelstein nem írta alá a nyolcadik évadhoz a szerződést, mivel a csatorna csökkentette volna a fizetését és megjelenését a sorozatban.

Az utolsó rész, amelyben még Olivia Wilde Dr. Remy Hadley karakterét öltötte magára, a tavalyi év októberi hónapjában volt leadva, azóta pedig egyik rész stáblistáján sem található, így az sincs kizárva, hogy a színésző elhagyta a népszerű sorozatot. A szereplők közül már csak Jesse Spencer, Robert Sean Leonard, Hugh Laurie, Peter Jacobson és Omar Epps lesznek láthatóak a nyolcadik évad folytatásában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek