Starity

Lana Del Rey ezüstfoggal hódít

2012. február 09. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Lana Del Rey is beáll azon celebek közé, akiknek nem elég a zenéjükkel avagy színészi játékukkal szerzett médiaszereplés.

hirdetés
Lana Del Rey ezüstfoggal hódít

Lana Del Rey az utóbbi időben kapott hideget-meleget, decemberben új klipje jelent meg, amely sokaknak tetszett, majd debütáló albuma lett a 2012-es év egyik legjobban várt nagylemeze. Januárban csúnyán beégett fellépésén, majd alkoholproblémáiról vallott. Ha ez nem lett volna elég, akkor zenei karrierje is veszélybe került a feltörekvő énekesnőnek.

Lana úgy tűnik, nem tört le az utóbbi idő megpróbáltatásaitól, keddi koncertjén új, csillogó ezüstfoggal jelent meg. A köves borítás csak egy korona, amely a matt, arany részre került fel, ám most mégis újra címlapokra került az énekesnő.

Ehhez hasonló ékszere Ke$hának volt – vajon Lana rá akart hasonlítani, vagy csak neki is megtetszett az extrém dísz? Valószínűleg hamarosan elárulja maga Miss Del Rey.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek