Starity

Megrázta a sztárvilágot Whitney Houston tragikus halála

2012. február 13. 10:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Whitney munkássága alatt rengeteg, a mai napig népszerűnek mondható sztárt inspirált. Hatalmas hangja, szíve és tehetsége mellett senki nem tudott elmenni szó nélkül. Whitney-t mindenki szerette és tisztelte.

hirdetés
Megrázta a sztárvilágot Whitney Houston tragikus halála

Bár a 48 éves sztár régebben drogproblémákkal küzdött, a díva a visszatérését tervezte: tisztán. Éppen ezért tragikus és sokkoló hétvégén történt halála. A sztárok is rögtön felébredtek a vasárnap reggeli hírre, és döbbenetüket fejezték ki Twitter-oldalukon keresztül.

Nézzük, ők hogyan búcsúznak a tehetséges énekesnőtől, aki most már a mennyekben vigyáz a világra:

Rihanna: „Erre nincsenek szavak, csak könnyek.”

Adam Lambert: „Nyugodj békében, Whitney.”

Debbie Gibson: „Levert engem az AMA-n hangilag, hiszen elképesztő tehetség, és ez most nagyon szomorú!”

Queen Latifah: „Oh, édes Istenem! Annyira fáj! A testvérem, Whitney! Newark, kérlek, imádkozzatok érte! Világ, kérlek imádkozz!”

Ricky Martin: „Nyugodj békében, Whitney! Küldöm a szeretetem és támogatásom a családnak és barátainak. Repülj, Whitney, repülj!”

Ciara: „Örökké veled leszek. Ez hihetetlen. Imámat, részvétemet fejezem ki a családnak ebben a nehéz időben!”

Kelly Osbourne: „Őszintén remélem, hogy békére találtál, Whitney Houston! Megtisztelve érzem magam, hogy ismerhettelek. Szeretlek!”

Christina Aguilera: „Egy másik legendát veszítettünk el. Szeretetemet és imámat küldöm a családnak! Örökké hiányozni fog.”

Pia Toscano: „Soha nem adom fel ezt az álmot... Nyugodj békében, angyalka! Örökké szeretni fogunk.”

Randy Jackson: „Hű, le vagyok taglózva. A világ elveszített egy másik hatalmas hangot a történelmében. Nyugodj békében, Whitney, szerencsés vagyok, hogy dolgozhattam veled, és az életemben voltál. Isten áldja meg a családot!”

Nicki Minaj: „Te úristen! Nem lehet, hogy Whitney! Minden idők legnagyobbja.

Katy Perry: „Neeeeeeee! Annyira pusztító. Örökké szeretni fogunk, Whitney. Ő volt minden!”

Justin Bieber: „Most hallottam a hírt. Őrültség. A világ LEGNAGYOBB HANGJA marad örökké. Nyugodj békében, Whitney! Imáim szállnak a családnak és barátainak!”

Nina Dobrev: „Az I Will Always Love You az egyik legszebb és leglegendásabb dal a világon. Örökké emlékezni fogok. Nyugodj békében, Whitney!”

Mariah Carey: „Megtört szív és könnyek, sokk, hogy meghalt a barátom, Ms. Whitney Houston.”

Természetesen a csiripek száma még most is nő, és ez a pár említett név semmi ahhoz képest, ahány üzenet érkezik az énekesnőért. A RIP Whitney Houston már egy napja világtrend lett Twitteren.

A reakciók nem meglepők: egy nagyon tehetséges, elragadó, gyönyörű dívát és legendát veszítettünk egy személyben. Whitney, bár már nincs velünk, zenéje örökké köztünk lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek