Starity

Björk megkezdte New York-i turnéját

2012. február 13. 18:06   |   Szerző: bimbi93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 12 Grammy-jelölt énekes legújabb albumát, a Biophiliát népszerűsíti nagyszabású koncertekkel szeptember óta, és legújabb állomásai New Yorkban vannak.

hirdetés
Björk megkezdte New York-i turnéját

Björk New York-i koncertjeit február 3-án kezdte a híres Hall of Sience tudományos központban, és március 2-áig kilenc koncerttel ajándékozza meg rajongóit. Az izlandi énekesnő azért lép fel többször kisebb helyeken, mivel véleménye szerint az új albumának stílusához nem illenek az óriási stadionok, és közvetlenebb helyzetbe szeretne kerülni az érdeklődőkkel.

Az énekesnő hetente 2-3 koncertet ad a tudományos központ 7000 férőhelyes csarnokában, vagyis a turnéja végére több mint 63.000 ember fogja látni a látványos koncertsorozatát, mely nemcsak népszerűséget hoz az izlandi dívának, hanem hatalmas bevételt is, mivel a legolcsóbb jegy 16.000 forint.

Az énekesnek múlthét csütörtökön lett volna második koncertje, amit betegsége miatt el kellett halasztania, de a rajongóknak nincs okuk szomorkodni, ugyanis Björk rendezni fog egy pluszkoncertet a mulasztás miatt. Az énekesnő ezen kívül turnéja végéig a hangszereiből és sok érdekes eszközeiböl kiállítást tart, ahol a látogatók nemcsak új albuma zenei eszközeit próbálhatják ki, hanem betekintést nyerhetnek a zene és a tudományok világába.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek